AKTİF DENEY YARIŞMASI / ORTAOKUL

AKTİF DENEY YARIŞMASI
29 NİSAN 2023

Öğrencilerin fen bilimlerinin büyüsünü anlamasını sağlayan, problem çözmeyi kolaylaştıran, daha kalıcı öğrenme ortamı sunan, bağımsız değişkenlerle özgürleştiren deneysel çalışmaların ışığında ve aynı zamanda bilimin çevremizde her yer de olduğunu göstermek amacıyla düzenlediğimiz ‘’İstanbul Ortaokullar Arası Aktif Deney Yarışması’’ okulumuzda 29.04.2023 tarihinde düzenlenecektir. Katılımcı okullar başvurularını isterse "Ortaokul Başvuru Formu" adresi üzerinden online veya bilgisayarlarına indirebilecekleri "Aktif Deney Yarışması Başvuru Formunu" okul faksımıza göndererek gerçekleştirebileceklerdir.

Ülkemizde Fen eğitimini desteklemek, bu alanda yetenekli öğrencileri bilimsel çalışmalara yöneltmek ve onların “GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI” olarak yetişmelerini, buluş yapmanın temeli olan deneysel çalışmalara ilgilerini artırmak amacıyla İstanbul’daki Ortaokullar arası AKTİF DENEY YARIŞMASI düzenlenmiştir.

Yarışmaya İstanbul’daki tüm ortaokulların 6. ve 7. sınıf öğrencileri katılabilecektir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Son Başvuru Tarihi: 25 04 2023
Yarışma ve Ödül Tarihi : 29.04.2023

Copyright 2008 AREL Her Hakkı Saklıdır..